PO - PÁ v 17:50 na Primě

Kuřecí špíz se sýrem, zeleninou a žampióny

Prostřeno! XII (4) 7.9. předkrm Foto:

Když napichujeme špízy na jehlu, lépe půjdou sundat, když jde o jehlu kovovou a předem potřenou olejem.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
kuřecí prsa nebo stehenní řízky 3 ks
jarní cibulka
barevné papriky 2 ks
žampiony 250 g
tvrdý sýr 200 g
sůl
koření dle chuti
Postup
1

Kuřecí maso nakrájíme na větší kousky, stejně tak cibulku na špalíčky, sýr na kousky. Střídavě napichujeme na špejli. Poklademe na tác, posolíme a okořeníme ze všech stran. Maso lze předem i naložit, můžeme variovat se zeleninou a podáváme se zeleninovou oblohou a pečivem.

Témata článku: Maso, Předkrmy a chuťovky
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Vladimír11
A co tím mám jako dělat dál? 0 03.03.2016 16:53

A co tím mám jako dělat dál? Nebo se to jí syrové? :-))

reklama