PO - PÁ v 17:50 na Primě

Kuřecí vývar

Prostřeno XI (11) liberecko 30.3.2015 polévka Foto:

Vývarů bylo tento týden hned několik a už ten první hosté pochválili.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
kuřecí skelety 2 ks
polévková zelenina (mrkev, petržel, celer)
cibule 1 ks
domácí nudle
sůl
Postup
1

Do vody dáme vařit kuřecí kostry, celou cibuli a česnek. Okořeníme a vaříme zvolna alespoň hodinu.

2

Všechno vyndáme z hrnce a do vývaru dáme teprve teď povařit kořenovou zeleninu. Kuřecí skelety obereme a maso vrátíme do polévky. Zeleninu, pokud jsme ji vařili vcelku, pokrájíme a do polévky přidáme nudle.

3

Dovaříme a ozdobíme zelenou natí.

Témata článku: Polévky
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Žádné příspěvky v diskusi.

reklama