PO - PÁ v 17:50 na Primě

Kuřecí vývar s játrovým kapáním

Prostřeno! XII (3) 3.9. polévka  Foto:

Petr předvede expresní zlepšováček, jak z koupené zavářky vyrobit celkem úhledné kapání.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
vejce 1 ks
kuřecí droby 1 kg
kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel)
nové koření
sůl
podravka
masox
Játrové kapání:
játrová zavářka 300 g
majoránka
cibule 1 ks
strouhanka dle potřeby
Postup
1

Dáme si vařit kuřecí droby, zeleninu a koření. Do uvařeného vývaru dáme zavařit játrové kapání, které můžeme vylepšit smícháním již hotové koupené zavářky a všech dalších uvedených ingrediencí.

Témata článku: Polévky
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Žádné příspěvky v diskusi.

reklama