PO - PÁ v 17:50 na Primě

Lososovo-ricottový krém s domácím pečivem

Prostřeno! XII (2) 28.8. předkrm Foto:

Dobrý předkrm můžeme variovat s jiným čerstvým smetanovým sýrem, pokud nám nechutná italská syrovátková ricotta. Taktéž kopr můžeme nahradit třeba pažitkou.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
uzený losos 100 g
pečivo k podávání
ricotta 1 kelímek
sůl
snítky čerstvého kopru
Postup
1

Losos (část si necháme vcelku na ozdobu) rozmixujeme s ricottou a smetanou, dochutíme, naservírujeme do sklenic a ozdobíme kouskem uschovaného lososa a snítkou kopru s citronem. Necháme aspoň půlhodiny v lednici a podáváme s rozpečeným pečivem

Témata článku: Předkrmy a chuťovky, Ryby a mořské plody
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Žádné příspěvky v diskusi.

reklama