PO - PÁ v 17:50 na Primě

Lososový medailonek s jarním ledovým salátkem

Prostřeno XI (17) 13.5.2015 předkrm Foto:

Katčin salát vzbudil rozporuplné reakce - měl své odpůrce i fanoušky.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
ledový salát 1 ks
červená paprika 1 ks
sůl 1 lžička
čerstvý losos 150 g
větší mrkev 1 ks
okurka 1/2 ks
citron 1/2 ks
pepř 1 špetka
cukr 1 lžička
olivový olej 1 lžička
Postup
1

Umytou zeleninu nakrájíme na kostičky a pomeranč rozpůlíme, půlku nakrájíme do salátu. Zvlášť do mističky vložíme zakysanou smetanu, citronovou šťávu a šťávu z druhé půlky pomeranče, přidáme sůl a pepř a promícháme na dresink. Jen zlehka osoleného lososa opečeme z obou stran na olivovém oleji.

2

Salát naservírujeme na talíř, zalijeme zálivkou a poklademe částí orestovaného filé z lososa a ještě pokapeme olivovým olejem.

Témata článku: Předkrmy a chuťovky, Ryby a mořské plody
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Anonym
Výborný recept. Děkuji 0 23.12.2015 11:29

Výborný recept.
Děkuji

reklama