PO - PÁ v 17:50 na Primě

Marinovaná vepřová panenka

Prostřeno - 10.12. hl.jidlo Foto:

Panenku naložíme do olejové směsi, přidáme pokrájenou cibuli, česnek na plátky a koření dle chuti. Po vyjmutí panenku zprudka opečeme na pánvi, aby se zatáhla, a poté vložíme na pár minut do trouby.

Postup
1

Panenku naložíme do olejové směsi, přidáme pokrájenou cibuli, česnek na plátky a koření dle chuti

Po vyjmutí panenku zprudka opečeme na pánvi, aby se zatáhla, a poté vložíme na pár minut do trouby

Hlavní chod

 

Marinovaná vepřová panenka

 

Ingredience:

  • 500 g vepřové panenky
  • olej
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • různé druhy koření dle chuti

Témata článku: Maso
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Zuzana 20
Dobrý den, chtěla bych se 0 10.03.2011 17:05

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jak se dělá ta česneková omáčka. Děkuji

kokopca
pochvala 0 18.12.2010 13:52

Dobry den, rada bych vyjadrila podporu pani Lence, jeji jidlo vypadalo uzasne - vyhru si zaslouzila ze vsech nejvic - absolutne o tom nebylo pochyb. Ovsem kritizovat jeji postavu, to je nesmysl, to snad nemyslite vazne, tento porad je snad o vareni a ne o fitnessu. Taky si myslim, ze kritizovat to, ze tam bylo MOC zeleniny a clovek si pak pripadal jako kralik je hodne smesne! Tak to proste nesnim a nerikam, ze prilohy bylo moc, clovek si z toho ma vybrat to, co chce, jinak mam pocit, ze to uz neni porad o tom, o cem to melo puvodne byt.

terrina
Já dělám zelené fazolky tak, 0 12.12.2010 09:39

Já dělám zelené fazolky tak, že na olivovém oleji orestuji jemně nakrájenou cibulku, přidám drcený česnek a ještě chvilku restuji. Přidám do poloměkka blanšířované fazolky a nadrobno nakrájená, oloupaná a jader zbavená rajčata. Podliju trochu vývaru z fazolek a dusím do měkka. Dochutím solí a čerstvě mlétým černým pepřem.

Doris
Hlavni jidlo slabota 4 11.12.2010 11:22

Tohle hlavni jidlo bych ja davala jako predkrm , ostatne sama hostitelka nevypada svou postavou na to ze by se lehce stravovala .Cim se asi dojida po takovemle slabem obede?

Liška původní
No jo Dorisko, každý se necpe 11.12.2010 11:38

No jo Dorisko, každý se necpe tučným bůčkem a nenandavá si haldu jídla, že mu to padá z talíře. Byl předkrm, polévka, hlavní jídlo a ještě moučník. Co byste ještě chtěla. A kritizovat postavu paní Lenky, no řekla bych, že vy budete bečka sádla Dorisko.

lu.te
Tady nejde o postavu, paní 11.12.2010 17:23

Tady nejde o postavu, paní Lenka je 4měsíce po porodu!!!!!

anonym
Doris, ne každý vypadá jak 14.12.2010 13:55

Doris, ne každý vypadá jak modelka, ale pokud Vy by jste tento hlavní chod dala jako předkrm, nechci vidět jak vypadáte Vy, asi to nebude nic moc, léčite si komplexy z toho že by jste nikdy nic takového neuvařila nebo z toho že po dětech vypadáte ještě hůř? Jinak před Lenkou smekám klobouk.

anonym
ahoj dobry recept ale myslel 17.12.2010 12:52

ahoj dobry recept ale myslel jsem ze tady bude napsane vse jak se dela,i ty fazolky ,omáčka a brambory.zklamání prej vsechny recepty hmm

Pavlína 59let
Ach to servírování a prostírání ..... 2 11.12.2010 10:46

Nejsem vyučená servírka ani kuchařka, jsem obyčejná máma od 3dětí. (dnes již dospělých)

Jak je možné,že přijmete soutěžícího,který neumí prostřít ?? Na stole
nemusí být dochucovadla,ale v ž d y sůl a pepř - t.j. základ.Dálší kámen
úrazu SKLADA PŘÍBORŮ.Příbory m u s í obsahovat nabo-li kopírovat meny.Stávník bere příbory od vnějšku k vnitřku talíře ! A né se v nich
přehrabovat co a kdy použít! To je pro mne šílený propad !! Zároveň je
pomalu v každé části nedostatek pití. Hostitel to musí neustále sledovat! A nebo dát k dispozici samoobslužný nápojový koutek a dostatek skleniček,aby strávník nepil stále z jedné upatlané skleničky.
(jeho vinou).To "šmejdění" po bytě se mi také moc nezamlouvá.Slušný člověk nahlédne do místnosti prohlédne si ji,ale NE! v žádném případě
otvírat skříně.To je pro mě nejvyšší DRZOST a NEZDVOŘILOST.Pokud sám hostitel či majitel bytu řekne pojďte se podívat zde mám to a toto,je
to úplně něco jiného.Jako poslední by mělo být pravidlem,říci proč bodující strhává z plného počtu bodů body a ne suše říci,že mu to jídlo nechutnalo.To je pak,jak v MTŠ.S pozdravem Vránová

Pavlína 59let
Servírování a prostírání 11.12.2010 11:02

Následující komentář je určen pro soutěžící v pořadu PROSTŘENO

reklama