PO - PÁ v 17:45 na Primě

Nešporovy veganské palačinky s pomerančovým sirupem

Nešporovy veganské palačinky s pomerančovým sirupem Foto:

U stolu se sejde hned několik velkých milovníků palačinek, komu budou chutnat nejvíce?

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
Palačinky
mléko 250 ml
vejce 2 ks
cukr dle chuti
špetka soli olej
Pomerančový sirup
pomeranče
Postup
1

Z mléka, vajec, cukru, mouky a špetky soli vymícháme hladké těstíčko, ze kterého na malém množství oleje usmažíme z obou stran palačinky. Na talíři přelijeme pomerančovým přelivem.

2

Přeliv připravíme takto: na pánvi utavíme cukr a za stálého míchání do něj postupně přidáváme kousek másla, trochu pomerančové kůry a šťávy. Vše důkladně prohřejeme, zalijeme koňakem a nalijeme na palačinky.

Témata článku: Maso
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Anonym
Patrně jste nepochopili že to 0 10.11.2016 03:01

Patrně jste nepochopili že to byla od Pavla ironie kvůli Regině

Anonym
Palačinky z mléka a vajec 0 09.11.2016 23:39

Palačinky z mléka a vajec nejsou veganské !:-(

reklama