PO - PÁ v 17:50 na Primě

Opečená vinná klobása

Prostřeno III - 14.3. 2011 predkrm Foto:

Klobásu svineme do spirál a propíchneme špejlí. Krátce opečeme na sádle a podlijeme černým pivem smíchaným s hořčicí. Vložíme do pekáčku a dáme dopéci do trouby na 20 minut.

Postup
1

Klobásu svineme do spirál a propíchneme špejlí. Krátce opečeme na sádle a podlijeme černým pivem smíchaným s hořčicí. Vložíme do pekáčku a dáme dopéci do trouby na 20 minut.

Bramborové bagetky

Ingredience: 300 ml mléka3 lžíce oleje1 vejce310 g hladké mouky200 g chlebové mouky100 g bramborových knedlíků v prášku1 lžička kmínu1 lžička cukru2 lžičky soli1/2 kostky droždí (2,2 g)

postup:

Suroviny smícháme, vypracujeme hladké těsto a necháme kynout. Nebo suroviny nasypeme do domácí pekárny a zvolíme program na kynutá těsta.Vytvoříme bagety, housky nebo rohlíčky a necháme ještě 40 minut kynout. Pomašlujeme mlékem a pečeme 15 až 20 minut na 180 °C.

 

Předkrmy

Opečená vinná klobása na černém pivu

Ingredience: (5 porcí)

  • 1 kg vinné klobásy
  • 100 g sádla
  • 3 dl černého piva        
  • lžíce hořčice      

Témata článku: Maso
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

anonym
Nechápu, 0 11.06.2011 18:36

jak může někdo vyslovit, že nemá rád cibuli. Je to slyšet často i z výroků soutěžících.
Cibule je v podstatě základ mnoha receptů. Nedovedu si představit vaření bez cibule. Ta přece dělá základ, skoro všech chutí. Čím ji ti lídé nahrazují ? Vitanovými kostkami ?

reklama