PO - PÁ v 17:45 na Primě

Ořechovo-ananasová tečka

Prostreno! XIV (12) 4.11. dez Foto:

Na pečení dezertu uvedeného v receptu se mladý oslavenec Mikuláš necítil a raději se na moučník vykašlal a vtipně podával kvalitní koupenou oříškovou zmrzlinu s kompotovaným ananasem.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
Těsto
vejce 2 ks
cukr 1 hrnek
ananas 1 plechovka
jedlá soda 2 lžičky
mleté vlašské ořechy 1 hrnek
Krém
vanilkový puding 1 lžíce
vanilkový cukr 1/2
moučkový cukr 1/2 hrnku
Postup
1

Všechny suroviny na těsto dobře promícháme a nalejeme na dobře vymazaný a vysypaný plech a dáme péct na 170°C po asi 20 až 25 minut. Krém utřeme dohladka a rozetřeme na vychladlý korpus, posypeme ořechy a pocákáme čokoládou.

Témata článku: Maso
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Anonym
tento zázračný recept mohl 0 05.11.2016 17:10

tento zázračný recept mohl admin klidně objet, protože na fotu je zmrzka s kolem ananasu. Nic víc. Miky se nenamáhal, tak proč se tady motat s receptem.

reklama