PO - PÁ v 17:35 na Primě

Paella s mořskými plody

Prostreno! XV (13) 20.4. hl ch Foto:

Oblíbené španělské jídlo Alice umí a miluje, tentokrát se ale něco pokazilo.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
rýže arborio 700 g
šafrán
krevety 10 ks
olihně 250 g
losos 200 g
slávky dle libosti
hrášek 2 hrsti
rajče 3 ks
zeleninový vývar
sůl
Postup
1

Nejprve si očistíme krevety, které osmažíme společně s lososem a dáme je stranou. Dále si oloupeme rajčata, která dáme vařit společně s olihněmi (kalamáry) a hráškem. Do pánve přidáme rýži, kterou necháme rychle osmahnout a zalijeme ji vývarem, postupně bude rýže natahovat vývar a zbytek se odpaří, vaří se 20 – 25 minut. Po skončení přidáme do paelly mořské plody.

Témata článku: Polévky
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Žádné příspěvky v diskusi.

reklama