PO - PÁ v 17:50 na Primě

Paštika s brusinkami a toustík

Prostřeno! XII (1) 20.8. předkrm 2 Foto:

Moničina paštika byla výborně ochucená, protože čtvrtá hostitelka má ráda výraznější chutě.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
kuřecí játra 500 g
máslo 180 g
smetana ke šlehání 150 ml
šalotka 4 ks
česnek 4 stroužky
sůl
tymián
majoránka
nové koření
jalovec
toustový chléb k podávání
Postup
1

Očištěná drůbeží játra osmahneme na másle společně s pokrájenou šalotkou a kořením, potom rozmixujeme a přidáme smetanu a znovu promixujeme. Podle chuti dosolíme, nalijeme do mističek nebo formiček a ozdobíme brusinkami.

2

Necháme v lednici vychladit a ztuhnout, podáváme s opečeným toustíkem.

Témata článku: Předkrmy a chuťovky
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Žádné příspěvky v diskusi.

reklama