PO - PÁ v 17:50 na Primě

Pečené hrušky a jablka

Prostřeno - 20.12. dezert Foto:

Jablka a hrušky oloupeme, zbavíme jádřinců, rozčtvrtíme a nakrájíme na plátky. Lehce opečeme na másle s hřebíčkem a skořicí. Přidáme trochu máty. Zalijeme krémem na bázi vanilkového pudinku.

Postup
1

Jablka a hrušky oloupeme, zbavíme jádřinců, rozčtvrtíme a nakrájíme na plátky

Lehce opečeme na másle s hřebíčkem a skořicí

Přidáme trochu máty

Zalijeme krémem na bázi vanilkového pudinku

 

Dezert

Pečené hrušky a jablka s vanilkovým přelivem

 

Ingredience:

  • 3 jablka
  • 3 hrušky
  • lístečky máty
  • 1 lžíce vanilkového pudinkového prášku
  • 1 balíček vanilkového cukru
  • 200 ml mléka
  • máslo
  • 200 ml likéru

Témata článku: Sladké
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

anonym
Asi hloupá otázka, ale jaký 1 22.12.2010 14:40

Asi hloupá otázka, ale jaký likér tam patří? Děkuji :-)

kritik obecný
Zrovna včera jsem to měl na 11.12.2012 16:09

Zrovna včera jsem to měl na La Degustation online... Bylo to výborné, ale vaječňák to nebyl. Já bych to viděl na salko, ale lehce upravené. Bohužel víc jsem nepoznal. Něco mezi pudinkem, salkem a vaječňákem. Zkoušejte :-D

anonym
Asi hloupá otázka, ale jaký 1 22.12.2010 14:40

Asi hloupá otázka, ale jaký likér tam patří? Děkuji :-)

Pavlína 59let
Já BYCH DALA VJEČ.KOŇAK. 22.12.2010 15:54

Já BYCH DALA VJEČ.KOŇAK.

reklama