PO - PÁ v 17:50 na Primě

Pětiminutový klepací dort

Prostřeno - 21.12. dezert Foto:

Do větší misky s víkem vlijeme kompoty i s vodou, přidáme šlehačku, pudink a ztužovač šlehačky. Mísu pořádně uzavřeme a klepeme s ní do ztuhnutí asi půl minuty až minutu.

Postup
1

Do větší misky s víkem vlijeme kompoty i s vodou, přidáme šlehačku, pudink a ztužovač šlehačky

Mísu pořádně uzavřeme a klepeme s ní do ztuhnutí asi půl minuty až minutu

Připravíme si korpus a nandáme na něj obsah misky

Upravíme, nakrájíme a jíme

 

Dezert

Pětiminutový klepací dort


Ingredience: 

  • 1 korpus
  • 2 malé mandarinkové kompoty
  • 1 trvanlivá šlehačka v krabičce
  • 1 pudink za studena
  • 1 ztužovač šlehačky

Témata článku: Sladké
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Veronika125856
Ahoj,chtěla by jsem se 0 14.07.2014 12:15

Ahoj,chtěla by jsem se zeptat,jestli se ten puding dr.Oetker za studena má nejdříve ušlehat s mlékem,nebo se má vysypat ten prášek k těm dalším ingrediéncím.(popřípadně,dal by se ten puding udělat i s vodou) ? Děkuji za odpovědi

Jitkaaa
pudink 3 07.01.2011 08:56

Poraďte co je to ten pudink za studena ? Co je tím mysleno ? Díky

Zdeňka Davidová
pudink 07.01.2011 13:33

myslím, že by to měl být ten pudink bez vaření, ten instatní, jiný totiž neexistuje. A nebo že by pudink - ten v kelímku jako jogurt???

dereta
klepací dort 09.01.2011 17:53

Do dortu patří puding dr.Oetker Créme Olé vanilkový bez vaření,dá se koupit normálně v sáčku.Potom 2 šlehačky 33% a dva mandarinkové kompoty i se štávou.Žádný ztužovač není třeba.Vše se nalije do mísy z víkem a třepe se .Za chvíli je krém hotov a natře se na korpus ,je opravdu dobrý a rychlý

sluka.petr
puding 09.01.2011 21:43

Musi to byt puding Dr.Oetker za studena,nevaři se,ztuhne to vyborně a je to moc dobry,mam několikrat vyzkoušeno,tuhne v chladu několik hodin.

danule
pudink 18.02.2011 07:25

Pudink prodavají v Bile za 12 kč,v sáčku jako běžný pudink na vaření.Tento se ale nevaří.Zamíchá se s mlékem nebo s vodou a je hotovo.

Ajaja
Olé 15.10.2011 19:24

Ano, funguje to s pudingem Olé - a zkuste čokoládový ! Sice na pohled to nevypadá tak esteticky jako s vanilkovým, ale chuťově je to lepší ! Estetično doženeme např. posypáním strouhanou čokoládou... A také se mi osvědčilo nechat to odležet do druhého dne. Někdy peču svůj korpus, někdy udělám do dortové formy korpus z cukrářských piškotů, ale občas koupím i hotový korpus (bezkonkurenční mají v Globusu)

anonym
Kolika procetní má být ta 2 24.12.2010 22:01

Kolika procetní má být ta šlehAčka??... vubec nám to nestuhlo

Kamila333
šlehačka 26.12.2010 13:45

Nejmíň 30%

Lena12
Klepací dort. 02.06.2011 20:43

Já dávám trvanlivou šlehačku, tu mám pořád doma a dělám to s ananasovým kompotem ,je to výborný.Ztužovač nedávám.

reklama