PO - PÁ v 17:35 na Primě

Plněná rajčata s vejci a lilkem

Prostreno! XV (17) 19.5. pred Foto:

Začátek italského menu se nepovedl, vejce vyklepnutá do velikých rajčat nestačila dobře ztuhnout.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
sůl
rajčata 5 ks
vejce 5 ks
ovčí sýr
hladkolistá petržel
koriandr
lilek 1 ks
česnek 2 stroužky
Postup
1

Lilek v celku pečeme v troubě vyhřáté na 200°C , poté vydlabeme měkkou dužinu, do které přidáme česnek, sůl, pepř a bylinky. Rajčata vydlabeme, přidáme sůl, pepř, bylinky, vejce, směs z lilku, zastrouháme sýrem a pečeme 20 minut. Podáváme s pečivem.

Témata článku: Předkrmy a chuťovky
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Žádné příspěvky v diskusi.

reklama