PO - PÁ v 17:50 na Primě

Přiopilá rajčata

Prostřeno III - 21.3. 2011 - predkrm Foto:

Tvrdým rajčatům seřízneme vršky, vydlabeme lžičkou dužinu a necháme rajčata odkapat „dnem“ nahoru. V kastrolku rozehřejeme 30 g másla a přidáme 200 g strouhaného tvrdého sýra.

Postup
1

Tvrdým rajčatům seřízneme vršky, vydlabeme lžičkou dužinu a necháme rajčata odkapat „dnem“ nahoru

V kastrolku rozehřejeme 30 g másla a přidáme 200 g strouhaného tvrdého sýra

Pomalu zahříváme a za stálého míchání přilijeme 1 dl světlého piva

Mícháme, dokud není nádivka hladká

Okořeníme ji mletou paprikou a hořčicí a doplníme žloutkem rozkvedlaným ve lžíci piva

Jakmile náplň zchladne, naplníme jí připravená rajčata

 

Předkrm

Přiopilá rajčata

Ingredience:

  • 5 ks rajčat
  • 30 g másla
  • 200 g tvrdého sýra
  • 1 dl piva
  • mletá paprika
  • sůl
  • pepř
  • hořčice
  • 1 žloutek

Témata článku: Předkrmy a chuťovky
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

anonym
Renato 0 27.03.2011 20:30

Toto je hruza to neni recept........to by snad vymyslelo dite

reklama