PO - PÁ v 17:50 na Primě

Slepičí vývar

Prostřeno XI (12) plzeňsko 9.4.2015 polévka Foto:

Přestože Mirek vyvařil celou slepici, našli se u stolu i tací, co si stěžovali, že vývar je slabý.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
mrkev
slepice 1 ks
celer
sůl
domácí nudle
rajče 1 ks
cibule 1 ks
nové koření
Postup
1

Do hrnce s osolenou vodou vložíme slepici, celou očištěnou kořenovou zeleninu, rajče (mělo by pomoci čirému vývaru), celé koření a vaříme hodinu až dvě, dokud není slepice měkká.

2

Maso vyjmeme, kořenovou zeleninu nakrájíme a vrátíme do vývaru. Maso obereme a nakrájíme na kousky a též vrátíme zpět do polévky.

3

Dochutíme, zvlášť si uvaříme domácí nudle a podáváme je v horké polévce.

Témata článku: Polévky
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Žádné příspěvky v diskusi.

reklama