PO - PÁ v 17:50 na Primě

Slepičí vývar s domácími nudlemi

Prostřeno! XII (2) 27.8. polévka Foto:

I když hostitelka údajně vyvařila celou slepici, hosté postrádali chuť silného vývaru a také jim vadilo, že nedostali v polévce maso.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
slepice 1 ks
kořenová zelenina (celer, mrkev, petržel)
sůl
nové koření
libeček
domácí nudle
Postup
1

Očištěnou slepici dáme do hrnce, přidáme zeleninu, koření, libeček a vaříme na mírném ohni asi pět hodin, aby byl vývar silný a slepice měkká. Poté ji vyjmeme a do vývaru přidáme nudle a nastrouháme kousek muškátového oříšku na ovonění.

Témata článku: Polévky
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Žádné příspěvky v diskusi.

reklama