PO - PÁ v 17:50 na Primě

Smažená šunková rolka

Prostřeno - 7.12. predkrm Foto:

Na plátek šunky položíme plátek sýra a kousek pórku. Zabalíme do ruličky a zajistíme párátkem. Rolku obalíme v trojobalu a osmažíme.

Postup
1

Na plátek šunky položíme plátek sýra a kousek pórku

Zabalíme do ruličky a zajistíme párátkem

Rolku obalíme v trojobalu a osmažíme

 

Předkrm:

 

Smažená šunková rolka


Ingredience:

  • 100 g šunky
  • 100 g sýru Eidam
  • pórek
  • trojobal
  • olej

Témata článku: Předkrmy a chuťovky
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Hobbitek
Rada 0 10.12.2010 21:10

Rada pana vyučeného číšníka "chytrolína", že by použil místo pórku chřest, je blbost. Chřest je sezónní a mnohem dražší zelenina a mám pocit, že v době natáčení pořadu už jej ani nešlo běžně koupit. Dá se sehnat snad jen v Makru. Pórek je k mání pořád a je to vděčná zelenina. Dobrý je každý nový nápad na jeho použití v kuchyni. Hosté si ale stěžovali, že pórek byl uvnitř tuhý. Tento recept je opravdu dobrý. Mám podobný už z hodně starých "totalitních" novin, ale tam bylo doporučeno nejdříve pórek zalít vařící vodou a 5 minut mírně povařit. Až takto jemně předvařený pórek by se měl zabalit do sýru, pak do plátku šunky, obalit v trojobalu a usmažit.

reklama