PO - PÁ v 17:45 na Primě

Šneci po burgundsku

Prostreno! XIV (12) 4.11. pred Foto:

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
konzervovaní šneci bez ulit 200 g
máslo 150 g
česnek 2 stroužky
sůl špetka
čerstvá zelená petrželka
majoránka
Postup
1

Předpřipravení šneci naložení v bylinkovém nálevu se konfitují s bylinkovým máslem. Máslo rozpustíme, do něj vmícháme čerstvé bylinky – petrželka, majoránka - a do másla vnoříme šneky. Servírujte horké s přílohou z bílého pečiva a sektem.

Témata článku: Předkrmy a chuťovky
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Anonym
hlavně rajčata v tomto 0 02.11.2016 22:30

hlavně rajčata v tomto receptu jsou velmi fotogenická

Anonym
hlavně rajčata v tomto 1 02.11.2016 22:27

hlavně rajčata v tomto receptu jsou velmi fotogenická

Anonym
rajčata ze surovin zmyzela a 04.11.2016 23:47

rajčata ze surovin zmyzela a nastoupili šneci bezdomovci

reklama