PO - PÁ v 17:50 na Primě

Talíř dvou chodů

Prostřeno - 9.12. hl.jidlo Foto:

Vepřovou panenku nakrájíme na plátky, naklepeme a ochutíme solí, pepřem a trochou provensálského koření. Poklademe sýrem a šunkou.

Postup
1

Vepřovou panenku nakrájíme na plátky, naklepeme a ochutíme solí, pepřem a trochou provensálského koření

Poklademe sýrem a šunkou

Maso zatočíme do válečku, obalíme v trojobalu a usmažíme

Z kuřecích prsou uděláme kapsu, kterou naklepeme, osolíme a opepříme

Na pánev dáme pokrájenou anglickou slaninu, cibulku a žampiony

Orestujeme a přidáme na kostičky nakrájenou Nivu

Směsí naplníme kapsu

Opečeme na pánvi a dáme do trouby zapéct

Do výpeku přidáme trochu másla, zaprášíme hladkou moukou a podlijeme trochou vývaru

Vznikne sosík na přelití kuřecího masa

Na talíř dáme do kříže dva druhy masa a opékané brambory s rýží

Můžeme podávat s různými druhy omáček

 

Hlavní chod

 

Talíř dvou chodů


Ingredience:

  • 500 g kuřecích prsou
  • 500 g vepřové panenky
  • 10 plátků šunky
  • 10 plátků sýru Eidam
  • 1 plechovka žampionů
  • 100 g anglické slaniny
  • 1 cibule
  • 200 g sýru Niva
  • 1 vejce
  • mléko
  • strouhanka 
  • hladká mouka (na trojobal)
  • provensálské koření
  • sůl, pepř

Témata článku: Maso
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

anonym
Viděli jste jak v těch rukách 1 11.12.2010 10:45

Viděli jste jak v těch rukách žmuchlal ten salám a ten sýr?
Kdo ví jak často si myje ruce když tak šahá na jídlo které máte
konzumovat. Byl mě fakt nechutný přetvářka!!!

nokola fisch.
Od pana Zdeňka bych nejedla 12.12.2010 16:45

Od pana Zdeňka bych nejedla nic, v tak nepříjemném prostředí kde i hygiena je cizí pojem, no fuj.

anonym
U něho bych si nedal raději 0 11.12.2010 10:41

U něho bych si nedal raději nic. To prostředí! No hnus!!!

seymor skinner
vepřovou panenku zabít 1 10.12.2010 13:07

vepřovou panenku zabít eidamem a šunkou... už tam chybí jen vegeta a sojovka! Prostřeno = tisíc variací na eidam, šunku a uzené. Začíná to být neskonalá nuda!

micus
Vypadá to pěkně. 10.12.2010 18:02

Brambory ani moc ani málo opečené,hezky nandané no rozhodně bych si to dala rači jak Evženovi patlaniny a spálené bramboráčky.

Donkey
Tak to by mohlo být dobrý, 0 09.12.2010 21:20

Tak to by mohlo být dobrý, ale lepší by to bylo obráceně, kdyby obalil to kuře a panenku nechal na přírodno...

ivaL
hmm 0 09.12.2010 19:33

nazdobené je to hezky..docela bych i ochutnala :-)

reklama