PO - PÁ v 17:50 na Primě

Tataráček paní sládkové

Prostřeno XI (20) 2.6.2015 předkrm Foto:

Předkrm by byl dobrý, ale chtělo by to šetřit solí, protože pivní sýr i tvarůžky jsou samy o sobě hodně slané. Pomoct si můžeme tím, že přesolený sýr (např. také balkán) ponoříme do mističky s vodou a na druhý den s ním teprve dál pracujeme.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
sůl
pivní sýr nebo olomoucké tvarůžky 2 ks
cibule 1 ks
kečup 1 lžíce
hořčice 1 lžíce
worcester 1 lžíce
světlý ležák 1 lžíce
chilli dle chuti
Postup
1

Sýry nahrubo nastrouháme, přidáme k nim najemno nakrájenou cibuli, vmícháme kečup, hořčici, worcester, pepř, chilli - a samozřejmě pivo.

2

Nakonec osolíme, můžeme nechat odležet v lednici a pak podávat s opečeným pečivem, nejlépe potřeným bylinkovým máslem a česnekem.

Témata článku: Předkrmy a chuťovky
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Žádné příspěvky v diskusi.

reklama