PO - PÁ v 17:50 na Primě

Tataráček z rajčat

Prostřeno III - 16.2.2011 predkrm Foto:

Oloupaná spařená rajčata bez semínek a šťávy nakrájíme na kostičky a smícháme s jemně nakrájenou šalotkou, olivovým olejem a bazalkou (drobně posekanou).

Postup
1

Oloupaná spařená rajčata bez semínek a šťávy nakrájíme na kostičky a smícháme s jemně nakrájenou šalotkou, olivovým olejem a bazalkou (drobně posekanou)

Podle potřeby osolíme a opepříme

Naaranžujeme na talíř, poklademe mozzarellou a ozdobíme polníčkem a balsamico glaze

 

Předkrm

Tataráček z rajčat s mozzarellou a polníčkem

Ingredience:

  • 4 rajčata
  • 2 šalotky
  • 3 lžíce olivového oleje
  • ½ svazku bazalky
  • 250 g mozzarelly
  • šťáva z 1 citronu
  • 100 g polníčku
  • balsamico glaze
  • sůl, pepř

Témata článku: Předkrmy a chuťovky, Vegetariánské
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Žádné příspěvky v diskusi.

reklama