PO - PÁ v 17:50 na Primě

Torero

Prostřeno - 10.3.2011 predkrm Foto:

Rybu si asi na 2 až 4 hodiny naložíme do oleje se solí a mletým černým pepřem. Červenou řepu nakrouháme na tenké plátky a rozložíme po středu talíře těsně vedle sebe.

Postup
1

Rybu si asi na 2 až 4 hodiny naložíme do oleje se solí a mletým černým pepřem

Červenou řepu nakrouháme na tenké plátky a rozložíme po středu talíře těsně vedle sebe

Na hodně rozehřáté pánvi orestujeme pršut, který následně jemně pomačkáme a volně rozprostřeme na řepu a okraje talíře

Na pánvi rozpustíme máslo a na něm zprudka opražíme rybu z obou stran

Takto upravenou rybu položíme na pršut a ihned podáváme

 

Předkrm

Torero

Ingredience:

  • 1 kg červené řepy (ochucené, nekrájené)
  • 150 g pršutu
  • 70 g bílé tresky
  • olej (na naložení ryby)
  • černý pepř (mletý)
  • sůl
  • máslo (na orestování ryby)

Témata článku: Předkrmy a chuťovky, Ryby a mořské plody
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

chanell5
A ta řepa se nakrájí syrová 1 11.03.2011 14:52

A ta řepa se nakrájí syrová /čím se ochutí/

slavča
červená řepa 14.03.2011 21:11

Ta řepa je dobrá když se uvaří v osolený vodě s octem,mám to vyskoušeny

reklama