PO - PÁ v 17:35 na Primě

Tučebara

Prostreno! XV (17) 18.5. pred Foto:

Lucie podávala svůj nevšední předkrm na lávovém kameni a hostům dokonce dopřála i drahé lanýže. Kdo to ocení?

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
brambory
tuňák ve vlastní šťávě
strouhaný sýr
lanýžová sůl hrobozrnná
koření na drůbež
chilli papričky
česnekové koření
list a výhonky červené řepy
Postup
1

Brambory si uvaříme ve slupce a rozkrojíme napůl. Tuňáka dochutíme kořením, promícháme a dáme doprostřed rozkrojené brambory, zasypeme nastrouhaným sýrem. Před podáváním trochu rozpečeme v mikrovlnné troubě, jen do rozpouštění sýra. Ozdobíme solí, chilli papričkami, listy a výhonky červené řepy.

Témata článku: Předkrmy a chuťovky
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Žádné příspěvky v diskusi.

reklama