PO - PÁ v 17:45 na Primě

Uzená polévka s masem, zeleninou a bílými fazolkami

Prostreno! XIV (10) 18.10. pol Foto:

Místo krup uvařila hostitelka v polévce bílé fazole. Jako milovnice bylinek přidala do polévky mateřídoušku.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
uzené kosti
cibule 1 ks
mrkev 1 ks
bílé fazolky
česnek 1 stroužek
celer 1 ks
nové koření
sůl
mateřídouška nebo majoránka
nať zelené cibulky na ozdobení
Postup
1

Fazole a mrkev si uvaříme zvlášť doměkka. Zbytek ingrediencí dáme vařit společně přibližně na 2,5 hodiny. Po uvaření maso obereme, mrkev nakrájíme, mateřídoušku a cibulkovou nať natrháme. Polévku dochutíme solí.

Témata článku: Polévky
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Anonym
by mne zajimalo, jak tu 0 23.10.2016 06:12

by mne zajimalo, jak tu uzenou polivku povesila na hak do udirny ))))))

reklama