PO - PÁ v 17:50 na Primě

Variace listových salátů s parmezánem

Prostřeno! XII (1) 20.8. předkrm Foto:

Monika místo polévky udělala dva předkrmy: první byl salát a druhý výborná paštika.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
ledový salát 1 ks
polníček 1 balení
okurka 1 ks
ocet balsamico
sůl
parmazán 50 g
Postup
1

Všechny suroviny na salát natrháme a nakrájíme, osolíme, dáme trošku oleje, pokapeme octem a na promíchaný salát nastrouháme parmezán, můžeme udělat i hoblinky a přidat své oblíbené bylinky. Podáváme s opečeným toustíkem.

Témata článku: Saláty, Vegetariánské
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

lentilkaa
pokud je v salátu parmezán, 2 22.08.2015 19:58

pokud je v salátu parmezán, rozhodně to není vegetariánské jídlo...

Anonym
nepleť si vegetariánství s 01.09.2015 15:13

nepleť si vegetariánství s veganstvím

Lucilda
To je pravda. V parmezanu je 04.09.2015 04:40

To je pravda. V parmezanu je syridlo zivocisneho puvodu. Takze tento salat skutecne neni vegetariansky.

reklama