PO - PÁ v 17:50 na Primě

Vepřová panenka s mozzarellou a rajčaty, toastový chléb

Prostřeno XI (20) 5.6.2015 předkrm Foto:

Předkrm, který mířil do Itálie, by mohl klidně být i jako hlavní chod.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
vepřová panenka 500 g
rajčata
sůl
Postup
1

Vepřovou panenku si očistíme, nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a dáme orestovat na rozpálený olej po obou stranách do zlatova. Nakrájíme si mozzarellu i rajče na plátky a dále položíme nejprve rajče, poté mozzarellu na maso.

2

Přikryjeme pokličkou a dusíme cca 2-4 minuty, až se rajčata prohřejí a sýr rozteče. Podáváme s listovým salátkem a pikantním dipem ze zakysané smetany.

Témata článku: Předkrmy a chuťovky
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Žádné příspěvky v diskusi.

reklama