PO - PÁ v 17:50 na Primě

Vepřová panenka v sušené šunce, švestková omáčka

Prostřeno XI (10) praha 23.3.2015 hl. chod Foto:

Sušená šunka dodá jemné panence na vůni a šťavnatosti.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
vepřová panenka 1 kg
sušená šunka 250 g
tymián
sůl
brambory 2 kg
cibule 1 ks
švestková povidla 2 lžíce
citron 1 ks
vývar 2 dl
Postup
1

Panenku nakrájíme, zabalíme do šunky a svážeme tymiánem, osolíme a opepříme.

2

Uvaříme brambory, nakrájíme cibuli a slaninu najemno, vařené brambory scedíce, rozšťoucháme a přidáme cibulku se slaninou, osolíme, opepříme.

3

Švestková povidla dáme do hrnce, přidáme vývar a trošku šťávy z citronu, povaříme.

Témata článku: Maso, Přílohy
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Jana.jana
Chybí tu popis,jak se to maso 0 30.03.2015 16:19

Chybí tu popis,jak se to maso dělá.....

reklama