PO - PÁ v 17:50 na Primě

Vývar se zvířátky

Prostřeno III - 17.3. 2011 polevka Foto:

Uvaříme vývar z hovězího masa, morkové kosti a kořenové zeleniny a připravíme běžnou hovězí polévku. Na zvířátka rozmícháme hrnek hrubé mouky, jedno vejce, sůl, pepř a muškát.

Postup
1

Uvaříme vývar z hovězího masa, morkové kosti a kořenové zeleniny a připravíme běžnou hovězí polévku

Na zvířátka rozmícháme hrnek hrubé mouky, jedno vejce, sůl, pepř a muškát

Vytvoříme směs a kapeme ji na rozpálený olej

Sítkem zvířátka vyndaváme

Podáváme je zvlášť v misce

 

Polévka

Vývar se zvířátky

Ingredience:

  • 500 g hovězího masa
  • 500 g morkové kosti
  • kořenová zelenina

Zvířátka:

  • hrnek hrubé mouky
  • 1 vejce
  • sůl
  • pepř
  • muškát

Témata článku: Polévky
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Žádné příspěvky v diskusi.

reklama