PO - PÁ v 17:50 na Primě

Žampionové hlavičky do vaší ručičky

Prostřeno XI (21) 10.6.2015 předkrm Foto:

Zapékané hlavičky žampionů nabízejí spoustu možností plnění. Vzhledem k nivě nemusíme již tento předkrm přisolovat.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5-7
Suroviny
žampiony 15 ks
cibule 2-3 ks
olivový olej 4-5 lžic
strouhanka dle potřeby
Postup
1

Nakrájíme cibulku, kterou osmahneme na olivovém oleji. Žampiony oloupeme, nožičky odkrojíme a nakrájíme. Do cibulky, orestované dozlatova, přidáme nožičky a nakonec nadrobíme nivu. Hlavičky žampionů naplníme touto směsí a obalíme ve strouhance.

2

Dáme zapéct na 180 stupňů do trouby po dobu dvaceti minut.

Témata článku: Předkrmy a chuťovky, Vegetariánské
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Žádné příspěvky v diskusi.

reklama