PO - PÁ v 17:50 na Primě

Zapečený hermelín s brusinkovým dipem

Prostřeno XI (11) liberecko 2.4.2015 předkrm Foto:

Zvláštností známé pochoutky bylo, že brusinky se nepodávaly k horkému sýru, ale dělaly se už v alobalu spolu s hermelínem.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
naložené brusinky
brusinková omáčka
pažitka na ozdobu
bagetka 5 ks
Postup
1

Hermelín jeden po druhém potřeme brusinkovou omáčkou, navrch ještě dáme naložené brusinky smíchané s omáčkou a porce zabalíme do alobalu. Dáme rozpéct do horké trouby asi na dvacet minut při teplotě 200 stupňů.

2

Servírujeme na dezertním talířku a navrchu ozdobíme pažitkou. Podáváme s bagetkou.

Témata článku: Předkrmy a chuťovky, Vegetariánské
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Žádné příspěvky v diskusi.

reklama