PO - PÁ v 17:50 na Primě

Zeleninová polévka

New Image2 Foto:

Kristýna do své zeleninové polévky v bio kvalitě přidává i košťál brokolice, protože jí chutí připomíná kedlubnu, kterou má ráda. Zajímavým nápadem na zahuštění je pohanková kaše.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
mrkev
celer
kapusta
brambory
pórek
cibule
sůl
pohanková kaše na zahuštění
nové koření
Postup
1

Zeleninu nakrájíme na menší kousky( kromě pórku) a dáme vařit. Pak přidáme koření (sůl, pepř, celý pepř a nové koření). Povaříme, až zelenina začne měknout, přidáme pórek a dva stroužky rozmačkaného česneku. Polévku mírně zahustíme pohankovou kaší a vaříme dalších pět minut. Pak odstavíme a ještě sedm minut počkáme, než se chutě spojí. Podáváme.

Témata článku: Polévky, Vegetariánské
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Žádné příspěvky v diskusi.

reklama