PO - PÁ v 17:50 na Primě

Zeleninový salát s grilovaným kuřecím masem

Prostřeno! XII (3) 2.9. předkrm Foto:

Katka šla na jistotu a vybrala si tento oblíbený salát, i když prý mohla přidat na dresinku.

Doba přípravy:
Počet porcí: 5
Suroviny
kuřecí stehnní řízky 3 ks
ledový salát 1 ks
barevná kapie 3 ks
okurka 1 ks
jarní cibulka
koření na drůbež
sůl
Postup
1

Rajčata, okurku a papriky nakrájíme do mísy na kostičky, ledový salát natrháme, přidáme najemno nasekanou jarní cibulku, osolíme, přidáme trošku pepře, poté zakápneme citronovou šťávou a necháme uležet. Mezitím kuřecí stehenní řízky nakrájíme na kostičky nebo nudličky a vložíme do misky, kam nasypeme koření na drůbež, přidáme grilovací koření, zalejeme olejem a necháme chvilku marinovat.

2

Poté rozpálíme pánvičku s olejem z marinády, v němž orestujeme maso. Hotové kuřecí vmícháme do zeleninového salátu, dobře promícháme a servírujeme.

Témata článku: Maso, Saláty, Zelenina
Líbí se vám tento recept?

Vaše názory

Žádné příspěvky v diskusi.

reklama