PO - PÁ v 17:50 na Primě

David Kolář

Prostřeno III - 18.3. 2011 David Kolář  Foto: Prostřeno III - 18.3. 2011 David Kolář Foto: Prima

Žije s přítelkyní v pronajatém stometrovém podkrovním bytě 3 + kk v rodinném domě v Jindřichově Hradci. V přízemním kosmetickém salonu pracuje Davidova partnerka.

Mediální konzultant přemýšlí o tom, že by v brzké době rád založil rodinu. Do soutěže ho přihlásila právě manželka čekatelka, protože z Davidova vaření časem vyrostl velký kůň. Za výhru by vybavil dětský pokoj.

Charakter:

Je soutěživý, komunikativní, společenský, veselý, nekonfliktní a estét.

Zájmy:

Věnuje se tenisu, vaření a kultuře.

Vztah k vaření:

Vařit začal po odchodu z domova v osmnácti letech. Naučil se to sám, i když vzor měl v otci, který také rád trávil čas u sporáku. Zná dobrého kuchaře, který ho naučil francouzskou kuchyni. Vaří tak třikrát týdně, hltá knížky o kuchtění a přítelkyně ochutnává výsledky.

Chutě:

Má rád speciality z mořských ryb, chutná mu francouzská kuchyně.

Nesnáší:

Nepozře mléčnou polévku.

Motto:

V jednoduchosti je krása.

Očekávání:

Rád pozná lidi se stejnou zálibou.

Vaše názory

Feudal
David 1 16.02.2012 13:49

Sleduji až toto opakování (7. týden 2012) a musím napsat, že takové sebestředné namyšlené ..., jako je tenhle David, bych si také opravdu rád vychutnal, jak dnes s netrpělivostí sdělila Julie. Je mi 59, ale podobný typ povýšeneckého nadutého kreténa jsem hodně dlouho nepotkal, a nebo se už nepamatuji (to spíše). Jeho samolibost je skutečně nevídaná ...

auroračř
Přesně! 03.07.2012 20:19

A ještě mě uzemňuje hláškami typu "to se snad vařilo před deseti lety" apod. - je mu jasné, že třeba francouzská cibulačka se vařila nejméně před sto lety, líčka vařily naše prababičky jako obyč jídlo atd. atd.? Jsem běžná pražská baba pracující hlavně s mladými lidmi, ale stále si myslím, že "in" je spíš o módě a slangu etc.

Koralí
David 0 15.02.2012 13:47

tak tak, příliš sebevědomí o vlastní dokonalosti škodíííííííííí

auroračř
Mediální konzultantíček 0 14.02.2012 11:30

sa naučil francouzskou kuchyni (prý), doufám, že celou. V tom případě by měl ale znát výraz "blanšírování":-) A opět se nestačím divit, že skladba jídla českého lidu by měla být dle podobných týpků free, cool a in (čti frikulín). Ale vrtá mi hlavou, co bude tomu miminku (Jean-Claude nebo Chloé-Louise?) vařit za kašičky a vůbec jak to náročné vaření v rodině se bude stíhat:-)Je to prostě malej venkovskej komplexíček...

Jana J.
Neuvěřitelnej namyšlenec! Jak 2 19.08.2011 14:16

Neuvěřitelnej namyšlenec! Jak se snažil všechny pořád poučovat, jaký má vychytávky, jak on všechno dělá nejlíp. Přišlo mi fakt hodně trapný, jak pořád zdůrazňoval detaily o tom, jak moc souloží s partnerkou. Myslel si, že se vytáh, zatim se jenom ztrapnil. Takový věci sem prostě nepatří. Jestli se jim to dítě jednou podaří, budu to malý litovat.

Rudy
jojo 04.01.2012 17:23

narovinu,je to rozmazleny debil

VeronikaVerri
přesně to sedí, takový mladý 14.02.2012 10:51

přesně to sedí, takový mladý namyšlený kluk.. až mi je ho v podstatě i líto..

Linduša
je v pohode!:P 0 01.07.2011 22:42

Nepříde mi namyšlenej:D třeba když byli u tý Julie bylo to vtipný a já todle mám ráda:D fakt sem z něj nemohla...:D taky neberte všechno tak vážně :P :)

Fyoonka
Prosím o recept... 0 07.06.2011 08:36

Dobrý den pane Kolář,
mám na Vás velkou prosbu:-),chtěla bych Vás požádat o recept na tu přísadu do polévky,co jste dával.Bohužel nikde jsem recept nenašla.Týká se to té hmoty (z vývaru a zeleniny??)
Jinak jsem byla mile překvapena jak se dokážete v té kuchyni otáčet...:-)
děkuji předem za poskytnutý recept.
Fyoonka

Maju
Hodně nepříjemný mladík, 0 17.04.2011 14:29

Hodně nepříjemný mladík, namyšlený bůhví proč.

reklama