PO - PÁ v 17:45 na Primě

Eva Sáblíková

Eva vystudovala střední školu a pracuje jako dělnice. S manželem Oldřichem žijí ve Francově Lhotě, mají dvě děti, synovi je už osmnáct let, dceři čtrnáct.

Svoji rodinu považuje za veselou kopu, manžel se synem se aktivně věnují sportu a muž také chová v teráriu v obýváku ještěrky. Evu do pořadu přihlásily kolegyně z práce a ona ze zvědavosti souhlasila. Také je pro ni velkým lákadlem výhra, kterou by utratila za nákup nových elektrospotřebičů.

Jste zvědaví, jak proběhne Prostřeno na Zlínsku se čtyřmi ženami a jedním mužem? Více informací najdete zde.

A nenechte si ujít ani BONUSOVÁ VIDEA. Prohlédněte si je ZDE.


Charakter:

Nekonfliktní, ale je ráda středem pozornosti, pokud se v kolektivu dobře cítí.

Zájmy:

Vaření, péče o květiny a zahrádku. Procházky s fenkou zlatého retrívra, četba. Ráda zpívá.

Vztah k vaření:

Velmi kladný.

Chutě:

Není vybíravá, má ráda ryby, ale nemusí mořské plody.

Nesnáší:

Drštkovou polévku a vnitřnosti. Nikdy by nesnědla syrové vejce. U stolu jí vadí srkání a škrábání příborem o talíř.

Motto:

Co tě nezabije, to tě posílí.

Očekávání:

Poznání nových lidí a zvědavost na jejich hodnocení, vlastní zkušenost před kamerou.

 

 

Vaše názory

pinkpop
No to byl ale nuuuuudný 0 23.11.2013 06:05

No to byl ale nuuuuudný týden..... Jídlo, lidi, všechno. Inspirace nula.

Anony
jo 0 11.07.2013 13:13

jo

vahanu
Stálo to za velké kulové 1 05.05.2013 19:26

Asi bych se styděla vyhrát s takovým to podprůměrným meny. Závodka je určitě lepší.

Anonym dasold
Styděla? takový komentář může 15.09.2016 15:39

Styděla? takový komentář může napsat jenom ten kdo závidí. At si každý říká co chce ale i když to bylo jednoduché menu, tak si tu výhru zasloužila. V jednoduchosti je síla! Navíc přihlásit se může do prostřena každý, tak at si skusí jaké to je ;)

majka5
hm 1 05.05.2013 16:47

Vdaka prostrenu som si dnes ja urobila svieckovu:-) Inak, kus nejakej slahacky a tak, ja to neznasam, iba platok maska, knedlik a stava..hotovo.

Anon
Nemachrujse 05.05.2013 17:16

Nemachrujse

*jesterka*
Milá a slušná ženská. Její 11 05.05.2013 13:50

Milá a slušná ženská. Její svíčkovou bych si dala hned.

sněžnice
*ješterko*, ty podle všeho 05.05.2013 16:05

*ješterko*, ty podle všeho svíčkovou omáčku připravit neumíš. Takto se správně nedělá.Ale jídlo, jak jej paní EVa připravila, se samozřejmě sníst dá.Ale ani ona to neumí.

sněžnice
Mouka, mléko, bílé víno, ocet 05.05.2013 16:11

Mouka, mléko, bílé víno, ocet a sádlo v té omáčce nemá co dělat. Muškátový oříšek možná ano.Omáčka samotná se zahušťuje pouze vlastní použitou kořenovou zeleninou tak, že se je rozmixuje. Oxchucuje se citronovou šťávou.
Základem je cibule, na malilinkaté kostičky rozškvařenená hrstka dobré slaniny, větší ořech másla. Na tom se orestuje kořenová zelenina, ze všech stran osmahne prošpikované maso.

sněžnice
Přidají se 3 nebo 4 kuličky 05.05.2013 16:17

Přidají se 3 nebo 4 kuličky nového koření,od oka 10 - 15 kuliček černého pepře, 2-3 bobkové listy, sůl, 2 - 3 plátky omytého citronu (mýdlem a vlažnou vodou) a pak se maso dusí nebo peče do měkkého stavu.
Maso s kořenovou zeleninou a kořením se alespoň 3 - 4 hodiny naloží do láku ( cukr, ocet, sůl a voda) takže se dá na základ opéci již navinulé. Trochou láku se maso osmahlé na základu podlije a dusí nebo peče.

reklama