PO - PÁ v 17:45 na Primě

Jiří Zvěřina

Jiří Zvěřina Foto: Jiří ZvěřinaFoto: All

Jirka studuje vysokou školu v Ústí nad Labem, obor politologie a filozofie. Brigádně si přivydělává jako administrativní pracovník na městském úřadě, prodejem kebabů a callingem.

Momentálně se živí i jako správce webových stránek. Narodil se ve Varnsdorfu, kde chodil do školy. Má přítelkyni a obývají moderně zařízený 2 + kk v rodinném domě. Do pořadu se přihlásil na popud své milé a díky podpoře rodiny. Pokud by vyhrál, odjel by na dovolenou.

Tento týden bude zajímavý! Možná přijde Krakonoš a hosté budou nahatí. Více o celém týdnu si můžete přečíst zde.

Charakter:

Definuje se jako flegmatik a na pár procent i cholerik.

Zájmy:

Sport (volejbal, bojové sporty), počítač a studium filozofie.

Vztah k vaření:

Pozitivní. Občas velmi improvizuje.

Chutě:

Jí skoro vše, rád zkouší nová jídla a neznámé chutě. Nejvíce si pochutná na hovězím na všechny způsoby, ale steak je steak.

Nesnáší:

Vyhýbá se vnitřnostem, zatím jim nepřišel na chuť. U stolu mu vadí mlaskání a nevhodné chování.

Motto:

Jednej vždy tak, aby maxima tvé vůle mohla být univerzálním zákonem.

Očekávání:

Zábava spojená s dobrým jídlem a zajímavými lidmi, výhra.

Vaše názory

HaRai
sushi 2 11.09.2013 14:16

Všimli jste si pomůcky při výrobě sushi? Nevíte kde se dá sehnat?

Anonymous1111111111111
lenochu 12.09.2013 15:46

misto lineho cekani na odpoved neni nic jednodussiho nez se na to same sam zeptat strycka googla a vyjede ti x eshopu atd.

Tomassss
SUSHEZI 19.09.2013 00:16

Více info na SUSHEZI.CZ nebo přímo na e-shopu BIONAIRE.CZ... Opravdu skvělá pomůcku a mohu z vlastní zkušenosti doporučit!

barbarou
Jirko, jste skvělý týpek! S 0 07.09.2013 18:35

Jirko, jste skvělý týpek! S manželem jsme Vám fandili celý týden. Krásně vybrané menu a dort se vykašlete, cheesecake jste měl nejlepší ze všech. Doufáme, že se do Prostřena přihlásí i Vaše přítelkyně.

w00t
Jirko uvaril jste skvele, 0 06.09.2013 10:38

Jirko uvaril jste skvele, konecne nekdo se zajimavym a napaditym menu. Gratuluji k vyhre!

Divní lide
No slavááááááááááá konečně 1 06.09.2013 10:34

No slavááááááááááá konečně někdo kdo uvařil dobře, je vidět že ho to baví.a začinam být alergická na Moniku co si mysli prej že nebudete mit hodně zkušenosti protože je mladej, co to sakra je, ona dala na stůl syrové kuřecí a upřimně to se nepovedlo ani moji 4leté dceři.A jenom brbla to je děs už mě neba se na to koukat

anoanonene
Divní lidé, co nechají vařit 06.09.2013 14:41

Divní lidé, co nechají vařit čtyřleté dítě...

Žanynka1
Je dobrý. 3 06.09.2013 10:04

Tenhle kluk, je velmi šikovný a pohodový. Má k vaření dobrý přístup, je kreativní a rád zkouší nové věci.Je to velký, řekla bych nesrovnatelný rozdíl, proti vyučené(no "vyučené") kuchařce,která neumí nic.Ani upéct kuřecí prsa, ani udělat,jak říká chemik a finančník, sosík. Kritizovat a prudit,to jí jde. Dávat do guláše kečup, je zvěrstvo. Maximálně trochu rajského protlaku,nebo oloupané rajče kvůli barvě. Ale kdo má chuť na kečup, ať si ho dá třeba na dort.

VKá
Mně se Jiřího večer líbil 06.09.2013 10:14

menu i zábava, která byla výjimečně skutečně zábavná, ale hlavně ten jeho "zápal" pro vaření. Jeden z mála soutěžících, pro které je vaření opravdu koníčkem. Cibulačku chuťově těžko na dálku posoudit, ale připadala mi v pořádku a s tím zapečením měl Jiří pravdu, není to zas až tak podstatné. Škoda, že se dort nepovedl (i tak to byla velice zjednodušená varianta, ale snaha se cení!).

listopadka
Naprosto souhlasím, vařil 06.09.2013 10:54

Naprosto souhlasím, vařil opravdu se zájmem a bylo vidět, že ho to baví. Ten dort bych mu odpustila, když si jen vzpomenu, kolikrát jsem dělala obyčejný piškotový korpus než se mi podařil, třeba i 3x za sebou a vždycky mrzák spadl. Teď už to jde samo, ale proč se mi tenkrát srážel, to dodnes nevím. A tenhle dort byl těžký - ten originál.

reklama