PO - PÁ v 17:50 na Primě

Martin Kudlik

REPRÍZA POŘADU: Martin se vyučil jako kuchař-číšník. A dnes skutečně jako číšník pracuje. Je gay a zatím žije s otcem a mladším bratrem.

Do pořadu se přihlásil sám, protože se chce ujistit, že dokáže uvařit pro neznámé lidi. Pokud by uspěl, peníze by investoval do předělání svého pokoje.

REPRÍZA POŘADU


Charakter:

Komunikativní, soutěživý, chvilku prý neposedí.

Zájmy:

Rád maluje, navrhuje, poslouchá hudbu a tančí. Jezdí na bruslích, vydává se na výlety a chodí plavat. Věnuje se charitě – dobrovolnické péči o lidi v nouzi a seniory.

Vztah k vaření:

Vaření ho baví, když na to má náladu.

Chutě:

Miluje hovězí vývar. Má rád, když mu někdo něco dobrého uvaří.

Nesnáší:

Játra, ryby, pudinky a krémy. U stolu mu vadí srkání, koukání na televizi a přespříliš konverzace.

Motto: 

Žádné nemá, ale má sen – otevřít si vlastní restauraci.

Očekávání:

Těší se na nové lidi a zábavu.

Vaše názory

Anonym
Ke kuřecím závitkům bych 4 27.06.2015 12:36

Ke kuřecím závitkům bych rozhodně nepodával smetanovou omáčku, ale pouze vypečenou šťávu, pak by se bramboráčky hodily. Kombinace těch závitků a smetanové omáčky dělá problém s výběrem přílohy - téměř nic se k tomu nehodí. Ani rýže, ani ty brambory, ani knedlíky, a už vůbec ne ty bramboráčky. Prostě v jednoduchosti je síla.

Anonym
Možná by se k té omáčce 27.06.2015 12:39

Možná by se k té omáčce hodily více široké nudle, třeba ta hnízda apod. Tohle je opravdu vražedná kombinace :D

))
Mohly by být noky. 27.06.2015 14:40

Mohly by být noky.

Anonym
Noky by šly také, ale osobně 27.06.2015 15:18

Noky by šly také, ale osobně bych nedával tu smetanovou máčku, stačil třeba dip, k tomu by ty bramboráčky také šly použít. Jsem si vzpomněl na p. Kodeta "To není knedlík, to je ňok!" :D

Anonym
Vkládá jak buberťák 30.12.2015 21:23

Vkládá jak buberťák

Anonym
Martin je milý kluk,sympaťák. 1 27.06.2015 12:18

Martin je milý kluk,sympaťák. Ale nelíbila se mi příloha v hlavním chodu. Ke kuřecím závitkům a smetanové omáčce se sýrem bych volila klasické vařené brambory. Bramboráčky bych volila k vepřovému /uzenému/ masu s kysaným zelím. Ale je to můj názor, nikomu ho nevnucuji. Každý vaří dle svých zvyklostí.

Anonym
Smetanová omáčka u mně 27.06.2015 12:33

Smetanová omáčka u mně evokuje vždy kynutý knedlík, ale není to vždy možné. Bramboráčky rozhodně ne, to je na roličku toaletního papíru.

Rescator
Nechápu, kdo téhle kreatuře 1 27.06.2015 10:26

Nechápu, kdo téhle kreatuře dal výuční list a kdo takové hovado zaměstnává jako provozního.
To co z něj padalo za moudra (tyrolské knedlíčky)
a jako vrchol považuju přípravu jídla v mikrovlnce a to pomíjím flambování zmrzliny.

Anonym
O flambování zmrzliny jste 27.06.2015 11:10

O flambování zmrzliny jste ještě neslyšel? To je ostuda.

7501
P.Kuliferdo,plácáš blbosti. 1 27.06.2015 09:11

P.Kuliferdo,plácáš blbosti. Žádné bariquové/barikové víno neexistuje,jenom b.sudy, dřevěné sudy (dubové,akátové, kaštanové dřevo)!
A nechávají se v nich zrát vína,koňaky,whisky,piva.
Vína a piva se také nechávají vyzrát v nerezových tancích.
Takže víno můžeš mít z tanku nebo ze sudu, nic víc.
Takže už jen zbývá,abys prozradil jakou odrůdu archivního vína bumbáš.

reklama