PO - PÁ v 17:50 na Primě

Michal Neček

Prostřeno III - 17.2.2011 Michal Neček Foto: Prostřeno III - 17.2.2011 Michal NečekFoto: Prima

Vyučený truhlář se vloni přistěhoval do Prahy a pracuje tu jako řidič u pekáren. V Praze si našel přítelkyni a nyní spolu bydlí v bytě 3 + 1 na Chodově, kde žijí ještě se dvěma spolubydlícími.

Michal se do pořadu přihlásil sám, protože chce dokázat, že i mladí lidé dokážou uvařit. Umí vymýšlet nové recepty, spoléhá na svoji fantazii. Když zvítězí, koupí dárek přítelkyni a dovolenou u moře.

Charakter:

Upřímný, spolehlivý, napůl flegmatik, zralý

Zájmy:

Sport - squash, brusle in-line, také auta, přítelkyně

Chutě:

Jí téměř vše

Nesnáší:

U stolu špinavé nádobí a příbory, mlaskání a srkání. Na talíři dršťky, a když „se jídlo ještě hýbe“

Motto:

Žij každý den, jako by byl poslední!

Očekávání:

Zkušenosti před kamerou, rád pozná nové lidi a chutě

Vaše názory

Meris
Oprava 0 21.02.2011 21:58

bio....

Meris
Přesně, 0 21.02.2011 21:55

spousta lidí maj už mlsné huby,z točeňáku(slovenského),nebo ze špekáčků a vuřtů dělám francouzské brambory,buřtguláš,a klobásu dávám do zelnačky,ono by to bez toho asi nebylo ono.Sice ta kvalita je už o něčem jiném,než kdysi,protože to vyrábí kdekdo.To samé platí o jogurtech,zmrzlině a jiných potravinách.Kvalita hrozná,barviva,éčka,jedy.No lepší už to nebude,a boi to nezachrání.

Meris
Cool a ostatní, 1 20.02.2011 10:45

jak jste prosím přišli na to,že Prostřeno je o slavnostním,netradičním,moderním vaření? To je někdě napsané a dané? Je to zkrátka o vaření a jídle obecně,že?Někdo vaří moderně,z kuchařek,z televize,někdo nedá dopustit na kuchyni českou,někdo ze zahraničí uvaří svoje jídlo,a o tom to je.Každý uvaří to,co si myslí,že umí dobře,i když se to vždycky nepovede.Jiný to pojme jako slavnostní tabuli,ale je to i o obyč.jídlech,já nechápu vaše přesvědčení,copak to je pojaté jako svateb.menu,to je slavnostní událost,nebo narozeniny atp.Tohle je soutěž,a každý tam předvede to,co uzná za vhodné,a jestli je to buřtguláš nebo losos na pomerančích jr jedno.

anonym
to Meris 20.02.2011 15:59

Nevím ale pokud soutěžící hodnotí i samotnou tabuli a stolování obecně,dá se předpokládat,že i menu bude slavnostní.

anonym
Párky 21.02.2011 12:51

Nevím, proč se tady dělá z párků téměř "jedovatá" potravina.Já (a myslím si, že i spousta dalších kuchařů) používám párky nebo klobásy do rolád, závitků - vč.španělských ptáčků, leča, franc.brambor apod.a nikdy jsme z toho neonemocněli a ještě k tomu jsme si pochutnali.

Cool
Slaninu a párky občas taky 0 19.02.2011 19:29

Slaninu a párky občas taky použiji, spíš přes týden a kdyz chci uděla levnější jídlo. Ale nepodala bych takový pokrm návštěvě či bych takto nevařila při slavnostní příležitosti. To mohl Michal získat z domova... a nechodit s takovým menu do kulinářského pořadu. My, co kritizujeme hovoříme k pořadu a jeho zaměření. Zřejmě u nich je ale toto slavnostní..
To, že kluk vaří - no a, už není doba, kdy chlap dělal práce na dvoře, čistil komín či štípal dřevo a ženská už není celou dobu s dětmi doma u plotny. Tak ho tak nepřeceňujte - mamánka bych doma nesnesla..

PS 1: sýrový dort... nepotřebuje komentář, Michale, ale myslela jsem, že jste gurmet všeho znalý...
ps 2: jak jste mohl vědět, že Vás Robert pomlouval? U stolu říkal, že mu to chutná..

Luciettka
Pro Michala 1 19.02.2011 01:40

Miso, muj tatka ma strasne moc rad stejne suroviny jako ty, takze na takoveto pochutiny jsem zvykla, je to sice trosicku tezsi jidlo, ale myslim, ze si se strasne moc snazil a bajecne se ti to povedlo :-). Je na tobe moc dobre videt, ze vareni te moc bavi, takze rozhodne se svemu konicku venuj dal :-).

Marie K.
Obdiv. 19.02.2011 10:06

Pane Michale, Vás se dá také jen obdivovat, že tak mladý dokážete uvařit dobré jídlo a dobře pohostit tolik hostů. Jsem už staršího ročníku a věřte, že vím, o čem mluvím. Bylo vidět, že Vás to i baví, takže se časem ještě zdokonalíte a bude z Vás výborný kuchař. Maminka má z Vás určitě radost.

anonym
Klidně si párky jezte, já 0 18.02.2011 21:53

Klidně si párky jezte, já proti tomu nic nemám, ale lézt do pořadu o vaření a hrát si na mistra s párkem a levnou slaninou, která se slaninou vlastně moc společného nemá, no to musí být dotyčný nekritický přízemní mimoň.

Křupička
Michale 0 18.02.2011 21:36

Michale, až se Vy, Silvia a Miro sejdete u dalšího stolování bez kamery, ráda se od vás nechám pozvat-do Prahy zajedu. :-D děkuji

reklama