PO - PÁ v 17:50 na Primě

Veronika Jeníková

Prostřete si, než začnou Cesty domů!, Veronika Jeníková Foto: Prostřete si, než začnou Cesty domů!, Veronika JeníkováFoto: All

Veronika Jeníková se přiznala, že přípravu soutěžního menu trénovala na rodině.

 „Když jsem manželovi na Silvestra předložila už třetí lahůdku, pronesl, že by měl napsat Primě děkovný dopis za to, že mě do pořadu Prostřeno! přizvala,“ smála se Veronika.

Veronika Jeníková se narodila 4. června 1964 v Praze. Vystudovala Pražskou konzervatoř, pak strávila tři roky v angažmá v divadle v Kladně.

Roku 1987 přešla do Městských divadel pražských. Nyní hraje v Divadle Na Jezerce a také v divadelním souboru Háta.

Se svým manželem, hercem Čestmírem Gebouským, má dvě děti – Lukáše a Kamilu.

Ráda sportuje, cvičí a lyžuje. Miluje i cestování, každý rok se snaží jet s rodinou k moři do Řecka nebo do Egypta.

V seriálu Cesty domů hraje hospodskou Bety Kopeckou.

Vaše názory

cairns
mimo mísu o míse 0 04.02.2011 23:41

Veroniko, varila jste skvele, vubec cela spolecnost byla takova kultivovana, fajn se na to koukalo. Spousta inspirativnich receptu. Chci se zeptat trosku mimo misu, kde jste sehnala tak peknou misu na salat. Z takove bychom si davali nejakou tu zeleninu i casteji;) Mejte se pekne a dekuji, pokud si udelate cas na odpoved.

Jaasminkaa
Díky za inspiraci 1 04.02.2011 17:47

Děkuji za tipy na nové varianty plněného hermelínu. Bohužel olivy či ančovičky moc nemusím, nicméně všichni ostatní je milují, takže je udělám pro ně! Nicméně při čtení vašich návrhů mě napadlo, že v létě, až bude na zahradě dostatek paprik a baklažánů, zkusím hermelíny naplnit touto orestovanou zeleninou.

anonym
Zdali mohu poradit, neplňte 04.02.2011 21:48

Zdali mohu poradit, neplňte hermelín restovanou zeleninou, ale pouze sýrem a ořechy. Jinak to vyhodíte.

Meris
Šálí mě zrak, 1 04.02.2011 10:38

sním či bdím? Budou příští týden dávat premieru? Nevídáno,nevěřím.Spousta zdrojů info se rozcházejí,a nic se pořádně neví,asi až v pondělí nezbývá, než se o tom přesvědčit na vlastní bulvy.

Veronika1964
ahoj 04.02.2011 22:14

Díky, jste super! Veronika

Veronika1964
To patřilo študákům, kteří 04.02.2011 22:17

To patřilo študákům, kteří přelézají koště :-) V

anonym
Díky paní Jeníková 0 04.02.2011 09:50

za hru "přelez koště" zkoušíme na koleji celé patro a a málokdo to dá.

sin
plnena rajcata 0 03.02.2011 17:44

ja pecu v troube rajcata bez niceho ci s cesnekem,ale tenhle recept s bal.syrem a s lucinou,byl vynikajici .doporucuji skusit .a takova mala vychytavka nez jakykoliv druh rajcat koupite a tim tuplem v zime ,tak si k nim cichnete pokud nevoni nebrat !!!

anonym
Jasminko, moc hezký 0 03.02.2011 17:19

Jasminko, moc hezký příspěvek. Ještě se dají použít
sušená rajčata a olivy(černé i zelené)
také nejsou špatné ančovičky s kapari a kyselou okurkou
uzený losos s křenem
nastrouhaný ementál s uherákem
lučina s pažitkou a ředkvičkovými klíčky

Gianninko
karamel 0 03.02.2011 12:13

Dobrý den, kondenzované mléko vařím běžně v papiňáku. Dejte vodu tak do půlky hrnce a vařte běžným způsobem něco přes hodinu. Po vyndání z hrnce zchlaďte a máte výborný karamel. Nemusíte se vůbec bát.

reklama