Ahojky, myslím si, že hodně

Ahojky,

myslím si, že hodně holek má podobnou povahu, jako máš Ty, a taky proto si myslím, že Ti jich tolik fandilo :)
Myslím, že je důležité, když prosazuješ svůj názor a nekýveš na všechno, tím jsi byla od ostatních tak originální.

Přeji Ti v muzikálu co nejvíce úspěchů. :)

reagovat Maritna P. 27.06.2010 08:28
Ahoj Marti, poznala jsem Tě v

Ahoj Marti,
poznala jsem Tě v roce 2006 na jaře,na jednom pobytu jsme měly společný pokoj. Myslím, že si vzpomeneš. Moc jsem Ti v soutěži držela palce, byla jsi má favoritka. Chci jen napsat, že jsem na tom uplně stejně, co se týče tvých pocitů.
Přeji Ti moc, aby byl váš muzikál úspěšný a dostala jsi další nabídky. Ráda se na Tebe do divadla přijdu podívat, protože už bydlím v Praze. Snad mi vyjde čas.
Měj se fajn a hodně štěstí.
Katka N.

reagovat Katka N. 18.06.2010 12:15
povzbuzení

Martino, velice Vás chápu, protože jsem na tom se sebevědomím,sebekritikou a zbytečným rozebíráním svých myšlenek, úplně stejně. Moc Vám přeji, aby jste se s tím vším dokázala poprat, zahodila obavy a pochyby a dokázala být "sama sebou". Jste skvělá, osobitá bytost a přeji Vám hodně štěstí. A budu se snažit vyhmátnout termín, kdy budete hrát v Robinovi. Jsem opravdu zvědavá, jak tu Marianu podáte. :-)

reagovat fanynka 09.06.2010 20:12

Registrace

Proč se registrovat?

Vlastní uživatelský profil vám značně usnadní vkládání diskusních příspěvků a sdílení informací s vašimi přáteli. Již brzy se také budete moci zúčastnit zajímavých soutěží, pouze pro registrované uživatele našeho webu…
Informace o účtu
Použití mezer je povoleno; interpunkce není povolena s výjimkou teček, spojovníků a podtržítek.
Zadejte platnou e-mailovou adresu. Na tuto adresu budou posílány všechny e-maily. E-mailová adresa se nezveřejňuje a použije se jedině, pokud požádáte o zaslání zapomenutého hesla nebo o upozorňování na novinky.
Zadejte do obou polí heslo nového účtu.
Moje údaje
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
Opište znaky, které vidíte na obrázku. (ověřit pomocí audia)
Opište znaky, které vidíte na obrázku výše. Pokud je nemůžete přečíst, zkuste odeslat formulář - bude vygenerován nový obrázek. Nerozlišuje malá a VELKÁ písmena.