Šéf ukáže, jak na jižanské kuřátko i marinovaný ananas

Zdeněk Pohlreich láká na dostupnou exotiku. Jako předkrm se podává jižanské smažené kuřátko s avokádovým salátem, rajčaty a cibulkou. Další ochutnávkou bude panenka zabalená ve slanině s omáčkou z anglické hořčice i grilovaná zelenina zabalená v křupavém těstě. Osvěžující dezert – marinovaný ananas.

Svojí show ze statku odstartuje klasicky prakticky. "Jak opakuju pořád dokola, při každém vaření je důležité správné časování," uvádí u grilu.Vše o Rozpal to, šéfe! najdete ZDE

Pořad Rozpal to, šéfe! startuje opět v neděli v 18.00 na Primě!

"Jsou dvě věci, které se ale určitě vyplatí připravit dopředu. Je to kupodivu dezert, respektive marináda na ananas, který pak už jenom ogriluju. Grilovaná ananas s vanilkovou zmrzlinou.  Foto: Marek Dienstl

A druhá věc je těsto na zeleninovou přílohu, které musí chvilku kynout. Dnes tedy začínáme netradičně, dezertem."

 

Hostit bude zaměstnance pražské zoo

I toto prostředí v rámci natáčení navštívil. A jak se šéfovi líbilo mezi lvy a jinými divokými chlupáči? "Řeknu vám, že kdybych si musel vybrat jiný povolání, asi bych zoo bral. Je tam hezky, pracujete venku, v zimě to asi neni úplně vono, ale zas neřešíte blbosti v kanceláři, ale úplně jiný věci, třeba že vám utekla krajta nebo se přemnožily surikati, ale to ta krajta vyřeší za vás. Kuchaře bych tam koneckonců taky mohl dělat," konstatuje Zdeněk a vy se v jeho pořadu podívejte, jak si v zoo vedl a co pak plný inspirace připravil na grilu.

Více inspirace k vašim grilům i do kuchyně hledejte také na webu Prima FRESH

Článek

Prima FRESH léto 2015  Foto:

Užijte si léto s novým číslem časopisu Prima FRESH!

Uteklo to jako jarní deště a právě vychází zbrusu nové letní číslo časopisu Prima Fresh, které je plné skvělých receptů a nápadů, jak si užít léto.


(schneidy)

reklama