Šéf v kůži rozpálí gril pro motorkáře

Topinka z grilu, s česnekem a olivovým olejem chutná skvěle i bez masa:-) Foto: Topinka z grilu, s česnekem a olivovým olejem chutná skvěle i bez masa:-)Foto: Marek Dienstl

Na tuto neděli si Zdeněk Pohlreich připravil od každého druhu masa něco. Grilovat bude pro kamarády motorkáře. Jednoduše a levně připraví předkrm se špízy s kuřecími játry a slaninou. Dočkají se ale i pravého tataráčku, nebo bezmasé grilované papriky plnění kozím sýrem. Mňam, co říkáte?

"Další kousek masa bude hovězí, luxusní kousek, protože budeme dělat tatarák! A jestli chcete někoho poctít fakt dobrym tatarákem, musíte mít fakt dobrý hovězí maso," láká Zdeněk na klasiku, která by podle něho neměla u takového pohoštění chybět.

Pořad Rozpal to, šéfe! II. vysíláme v neděli v 18.00 na Primě.


reklama