Vařte jako šéf!
Zdeněk Pohlreich a jeho škola vaření. Nová kuchařská show! Zajímají vás informace o základech řemesla, surovinách a správné technice vaření? Sledujte Primu!
Vařte jako šéf (6)

Vařte jako šéf (5)

Vařte jako šéf (4)

Vařte jako šéf (3)

Vařte jako šéf (2)

Parmská šunka s rukolou, fíky a  plísňovým sýrem gorgonzola
Na parmské šunce si pochutnávali už v dobách antického Říma. Připravuje se z vepřové kýty, která je nejprve několik týdnů až měsíců naložena v ...
Vlastnoručně vyfiletovaná ryba je nejlepší. Chce to jen trochu cviku.
Při natáčení šestého dílu pořadu Vařte jako šéf! došlo i na věčný souboj mrazák versus čerstvá surovina, v tomto případě ryba. Naučte se v ...
Nebojte se  kombinovat chutě, syrovou i tepelně upravenou zeleninu
V celkem šesti lekcích školy vaření Zdeňka Pohlreicha jsme se mohli naučit něco víc o přípravě receptů z vajec, polévek, masa, jak ještě lépe ...
Lehké filety z candáta s brokolicí
Naučte se techniku pošírování, šetrný způsob úpravy ryb v podobě pomalého mírného varu. Takto upravené bílé maso neztratí svoji hodnotu ani ...
Kouzlete s lilky a rajčaty jako šéf
Tato vynikající varianta teplého předkrmu by na vaší tabuli neměla chybět. Všechny použité suroviny jsou lehce dostupné a ani samotná příprava ...
Rukola, parmská šunka, sýry, fíky i med. Naučte se používat pestré suroviny.
Kuchařští žáci dostali domácí úkol. Zadáním bylo, připravit teplý nebo studený předkrm. Nevedli si vůbec zle. Vyzkoušejte si v předstihu také něco ...
S posledním dílem pořadu se můžete stát mistry v přípravě předkrmů a moderní kuchyně
V závěrečném díle se bude vařit lehká kuchyně, která je v současné době velmi moderní. A nutno dodat, že i praktická. Řekněte sami, není občas ...
Kus správně ogrilovaného masa je lepší než běžný vuřt, co říkáte?
Kde je hledat? Kousek za krkem skotu. Vysoký roštěnec je jemné, tukem prorostlé maso z přední čtvrtě. Nachází se před osmým žebrem. Tato část je ...
Tato šťavnatá panenka se "koupala" v pomerančích
Vepřová svíčková, známá také jako panenka, patří, co se týče grilování, k nejchutnějším částem vepřového. Umění při tom je nevysušit ji a dobře ...
Šéfovu karbanátku z grilu nikdo neodolá. V tomto provedení dojde i na zeleninku.
Tahle „Amerika“ od šéfa nejspíš změní váš pohled na vysušené polomasové placičky uvnitř nasládlé housky, servírovaných v mnohých fast foodech. ...

reklama