Teď šéf ugriluje menu pro pořádné chlapy

Ve 4. dílu šéf předvede jak například na krůtí kebab s petrželovou salsou. Jako zlatý hřeb připraví hovězí prime rib roast, k němuž bude podávat grilovanou kukuřici s medem a chilli a křenové brambory se smetanou z grilu. A dojde i na svéží drink! Ten si můžete připravit hned podle videa v úvodu.

Bude se nejen vařit. Šéf přidá a nekolik praktických rad. "Máte-li velkou rodinu jako já, nebo hodně objednaných přátel na párty? Jak to všechno nakrmit? Nejjednodušší bude připravit velký fláky masa, abyste se nezdržovali jednotlivými porcemi," uvádí tento díl Zdeněk Pohlreich.

Jak se šetří čas podle profíka a nejen to, sledujte v neděli v 18.00 na Primě. Začíná repríza dalšího dílu Rozpal to, šéfe!


Prohlédněte si galerii fotek z natáčení 4. dílu.

Inspirujte se též recepty z předchozích dílů.

Článek

Jak jednoduché. Cukety, lilky a rajčata z jedné pánve. Foto:

Recepty ze 2. dílu Rozpal to, šéfe!

Výtečné zvěřinové menu Zdeňka Pohlreicha si nyní můžete vyzkoušet v klidu své zahrady. Níže jsou rozepsány všechny recepty.

(schneidy)

reklama