Piccata, parmentiér i cordon bleu. Dnes z krůtího

O krůtě se traduje, že má devět druhů mas. Foto: O krůtě se traduje, že má devět druhů mas.Foto: Archiv/Prima

Na dnešní odpoledne si připravte krůtu. Šéf připraví krůtí bujon s játrovými knedlíčky, parmentiér se zapečenou kaší, piccata s citronovou omáčkou, krůtí cordon bleu a stehna na kari s mandlemi.

Všechny recepty najdete pohromadě na stránkách pořadu Teď vaří šéf! II.

 

 

 

 

Teď vaří šéf! II. každou neděli v 18.00 na Primě.

Nechte se ispirovat.

Více ispirace z krůtího masa:

Článek

Krůtí maso  Foto:

Krůtí maso – nejchutnější dieta

Krůtí maso je nejen zdrojem kvalitních bílkovin, ale je také velmi žádané u lidí s různými dietami. Správně upravené je dokonce vhodné i pro pacienty s velmi přísnými dietami.

reklama