UPC MAX kino zahájí promítáním pohádkové komedie Anděl Páně 2

Střecha Centra Černý Most se opět promění v letní UPC MAX kino, které bude diváky bavit projekcemi deseti českých hraných i animovaných filmů za loňský rok zdarma. Sérii deseti čtvrtečních večerů odstartuje 22. června pohádková komedie Anděl Páně 2. Úvodní promítání bude slavnostně zahájeno ve 20.30 za přítomnosti známých tváří a zástupců organizátorů a partnerů, kteří se na letním kině podílejí.
UPC MAX kino
Reklama

Ve veřejném hlasování mohli diváci do 31. května vybrat 10 filmů z těch, které byly nominované na Českého lva od členů České filmové a televizní akademie za rok 2016. Prima MAX je tematický filmový kanál, který svým působením přesahuje televizi a podílí se na organizaci vlastního eventu. Jsme velice rádi, že prostřednictvím druhého ročníku UPC MAX kina můžeme podpořit bohatou českou filmovou tvorbu loňského roku, a představit tak 10 nejlepších filmů veřejnosti zdarma,“ uvádí Marek Singer, generální ředitel FTV Prima. Od zahájení promítání bude opět probíhat hlasování o divácky nejúspěšnější český film roku 2016, který následně získá MAX cenu 2016.

Kompletní program UPC MAX kina 2017:

Anděl Páně 2                      22. 6.
Lída Baarová                      29. 6.
Teorie tygra                         6. 7.
Polednice                            13. 7.
Rodinný film                        20. 7.
Masaryk                              27. 7.
Učitelka                                 3. 8.
Já, Olga Hepnarová            10. 8.
Lichožrouti                           17. 8.
Anthropoid                           24. 8.

Úvodní UPC MAX kino bude slavnostně zahájeno ve 20.30. Partnery akce jsou UPC Česká republika, multikino CineStar Černý Most, Centrum Černý Most a Česká filmová a televizní akademie.

Více informací naleznete na Facebook události.

Akci zajišťuje primácká agentura Solootions.

Reklama