Umíte ugrilovat lívance se slaninou? Sledujete další Rozpal to, šéfe!

Šéf rozpaluje gril celé prázdniny, každou neděli v 18:00 na Primě. Poradí, co při vaření venku skutečně využijete a jaký gril si vybrat. V repríze 1. dílu Rozpal to, šéfe! mistr šéfkuchař pohostí koňáky, kterým při těžké práci na čerstvém vzduchu jistě pořádně vyhládlo.

Drsný mistr kuchař se na svém statku mění v usměvavého hostitele. Na grilu připravuje pořádné kusy masa, delikátní ryby, mořské plody, v pořadu inspiruje recepty na vtipné předkrmy nebo snídaně. Právě těmi startuje poslední neděli před prázdninami. Vše o pořadu Rozpal to, šéfe! najdete ZDE

Co se bude vařit?

Těšte se na selský chléb, originální lívance se slaninkou, nebo například na kus vepřového s česnekem. Dojde i na recept na skutečně osvěžující limonádu nebo sálát z červené řepy.

Než se setmí, můžete si ještě dnes vše vyzkoušet třeba u vás na zahradě.

Recepty z každého menu máte vždy po ruce na našem webu TADY

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich vaří venku, a to za každého počasí. Koukněte se, co jsme s ním při natáčení 1. řady zažili my.

A zde Zdéňa statkář. Tato práce mu také sluší! :-)

 Zuzana Schneidewind, kamera: Jan Kundera, záběry z pořadu Rozpal to, šéfe!

reklama