VAŘENÍ NA SOBOTU Karolína to v domácí kuchyni odstartuje uzeninou a jablíčky

Domácí uzené s kapustičkami a křupavou cibulkou.. Foto: Domácí uzené s kapustičkami a křupavou cibulkou..Foto: All

Těšte se na Primě v sobotu v 18.00 hodin. Hlavním tématem 1. dílu jsou čerstvé suroviny. Karolína pro ně vyrazila k sousedům, na trh, něco samozřejmě stihla nakoupit v obchodě cestou z práce. Tato kuchařka je totiž běžnou pracující maminkou. Naučte se s ní vaření povýšit z nutnosti na radost.

Show o vaření provází Karolína Kamberská, kritička restaurací a lifestylová novinářka. Vše o pořadu, kulinární bonusy, záběry ze zákulisí, něco o Karolíně i řadu dalšího najdete na webu iprima.cz/karolina TADY Ve třináctidílné sérii představí zdravé, ale zároveň chutné recepty, které lze vytvořit rychle, z dostupných sezónních surovin a tak, aby nezatížily rodinný rozpočet.

Karolína, domácí kuchařka se vysílá každou sobotu v 18.10 na Primě.

 

GALERIE Už nyní se můžete pokochat jednoduchými, leč chutnými jídly, která vás Karolína naučí ve své domácí kuchyni.

Znáte Karolínu Kamberskou? Jestli ne, seznamte se s ní níže.

Článek

Vaření je pro ni na jedné straně vášeň, na straně druhé i každodenní rutina a nutnost, tak jako pro většinu současných žen. Foto:

PŘEDSTAVENÍ Kdo je Karolína, domácí kuchařka?

Vy Karolínu poprvé uvidíte už tuto sobotu. My jsme ji před pár dny zastihli na natáčení – v kuchyni u sporáku, jak servíruje porci svíčkové. Do hrnce s voňavou omáčkou se...

(schneidy)

reklama