Z lesa na gril. Šéf tentokrát provětrá zvěřinu

Kdo je u Pohlreichů domu na koni? Hádejte. Foto: Kdo je u Pohlreichů domu na koni? Hádejte.Foto: Marek Dienstl

Těšte se na jedinečné zvěřinové menu přímo z grilu. Šéf vás naučí marinovanou jelení kotletkou s portskou omáčkou i kančí krkovičku s vůní česneku a bylinek. „A aby se myslivci nehádali, jestli bude se zelím nebo se šípkovou, tak bude s bramborovým salátem,“ jak říká Zdeněk Pohlrech.

Pro zastánce zdravé kuchyně hodí na gril i pořádnou porci zeleniny. Připraví senzační byialdi z restované zeleniny. Závěrem bude servírovat jahody s kozím sýrem.

Podrobnosti, zajímavosti a recepty z pořadu najdete na stránkách Rozpal to, šéfe!

 

reklama