Co uvařit z podzimní sklizně a hub poradí nové číslo Ano, šéfe!

Co uvařit z podzimní sklizně a hub poradí nové číslo Ano, šéfe!

Nové číslo čtvrtletníku se zaměří na uplatnění sezonního českého ovoce i tolik oblíbených hub. Dozvíte se také, jak se daří čtyřem restauracím, které dříve prošly pořadem Ano, šéfe! A protože v české kuchyni nesmějí chybět omáčky, Zdeněk Pohlreich vás naučí uvařit tu pravou křenovou i několik netradičních.

V minulých týdnech konečně sprchlo, a houbařům tak začíná dlouho očekávaná sezona. Zdeněk Pohlreich představí své tipy, triky a rady na zpracování hub. Přinese recepty na vynikající houbové karbanátky, pečeného bažanta s houbami, kulajdu a pečené brambory plněné nivou a hříbky nebo méně tradiční kuřecí ragú zapečené v hrníčcích. Prozradí i, jak na marinování hub.

Pokud stále ještě nevíte, jak naložit s bohatou sklizní, nezoufejte. V časopise najdete i recepty na zpracování sezonního ovoce, jako jsou hrušky, švestky a jablka. Vyzkoušejte třeba vepřové medailonky s čatní z červené řepy a jablka nebo salát s nakládaným sýrem a hruškami. Šéf dále prozradí, jak na netradiční čokoládovou nebo citronovou omáčku.

Svým návratem překvapí Zdeněk Pohlreich obsluhu ve Wellness relax areálu Hnačov, Restauraci Ponorka v Mostu, Fregattě Měchenice a U Kaštanů v Praze 3. Který z podniků při šéfově kontrole obstojí a kterému byste se raději měli obloukem vyhnout?

To se dozvíte v novém podzimním čísle čtvrtletníku Ano, šéfe! Koupit si ho můžete právě teď na pultech trafik a v obchodech za pouhých 45 korun. Navíc v časopise opět najdete QR kódy, které vás po nahrání do vašeho chytrého telefonu přesměrují na videa z pořadů a hlášky Zdeňka Pohlreicha.

Předplatné si můžete objednat přímo na stránkách společnosti SEND.